Møbeltapetsering

Lapes AS har over 15 års erfaring med oppussing av møbler. Retro og vintage er i tiden, og eldre møbler er som oftest mye mer holdbare enn moderne masseproduserte møbler. Med tiden har kanskje trekket blitt slitt, og fargen eller mønsteret har blitt håpløst umoderne. Men under trekket er møbelet like godt, og med ny stopping, litt oppussing og nytt trekk vil det fremstå som nytt.

Mange har et nostalgisk forhold til møbler som for eksempel har stått hjemme hos besteforeldre eller foreldre, og ønsker å bevare noe de har gode barndomsminner med. Det er heller ikke til å komme forbi at det er veldig miljøvennlig å gjenbruke noe gammelt fremfor å kjøpe nytt og masseprodusert.

Vi har lang erfaring, meget kompetente medarbeidere, gode kunnskaper om tidsepokene og et stort utvalg av materialer og stoffer i en rekke farger og mønstre.

La oss hjelpe deg med å bringe det gamle møblet til heder og verdighet igjen – ta kontakt idag for å gjøre en avtale – sammen finner vi et nytt utseende til ditt favorittmøbel.